Štampa velikog formata

Široka paleta materijala za štampu velikih formata

Eko-solventna digitalna štampa velikog formata koju posedujemo nudi veliki izbor kvalitetnih indoor i outdoor proizvoda. Na svakom koraku se susrećete sa njom: na ulici, u kancelariji, na vozilima, u kafićima, prodavnicama, marketima, autobusima, dnevnim i spavaćim sobama… Ona je svuda oko nas. Zato je i primena digitalne štampe neograničena.

Najviše se koristi u reklamne svrhe, kao najbolje sredstvo za povećanje prodaje Vaših proizvoda ali i za povećanje svesti o brendu koji nudite. Uz pomoć dizajna, kvalitetne digitalne štampe i montaže printova na dobrim pozicijama možete povećati posećenost Vašeg sajta, lokala, objekta, regiona. Možete odštampati svoju ponudu i proizvode na indoor posterima i roll-up-ovima i tako obavestiti kupce o važnim ponudama i popustima, ili pak brendirati vozni park i tako se besplatno reklamirati po celom gradu 24h. Raznim opuštajućim motivima u zajedničkim prostorijama i mudrim izrekama u kancelarijama ćete poboljšati produktivnost Vaših zaposlenih i povećati profit! Sajamski štandovi, ponude i novi proizvodi teško bi bili primećeni bez printova i fotografija velikih formata.

Izbor pravog materijala za digitalnu štampu velikog formata je važna komponenta u procesu brendiranja proizvoda i usluga. Korišćenje kvalitetnih materijala osiguraće da postignete visoke rezultate i predstavite mogućnosti i kapacitete Vaše kompanjie kako bi na pravi način zadovoljili potrebe kupaca – i sve to po povoljnoj ceni.
Pogledajte našu poslednju ponudu materijala visokog kvaliteta za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Ako Vam je potreban stručan savet pozovite nas, sa zadovoljstvom ćemo pomoći…

Druga oblast gde se digitalna štampa velikog formata primenjuje je privatni život. Trodelna canvas platna ukrašavaju hiljade dnevnih soba i prostora za okupljanje ili možete ceo zid prelepiti nekim motivom u svojoj radnoj sobi ili vikendici. Razni vektorski crteži se odlično uklapaju na staklenim površinama koje možete delimično zatvoriti folijom. Naravno tu su i dečije sobe u kojima nikad nije dosta motiva iz crtanih filmova i bajki koje smo i mi slušali kako deca…

Jedna slika vredi hiljadu reči i samo je Vaša mašta limit u primeni digitalne štampe! Dobrodošli!

©2024 digitalna-stampa.com Sva prava zadržana

Reclamare d.o.o. Gospodar Jovanova 44, Beograd