Štampa na rupičastoj foliji za stakla

štampa na rupičastoj foliji Reclamare doo
stampa na rupičastoj foliji
stampa na rupičastoj foliji Beograd
štampa na rupičastoj foliji Beograd
štampa na rupičastoj foliji

izračunaj cenu

pošalji upit

Rupičaste folije za izloge - One way vision

Digitalna štampa na rupičastoj foliji ima široku primenu u brendiranju izloga i stakala u kancelarijama, kao i kod brendiranja vozila. Ova vrsta folije je svetlopropusna, tako da propušta svetlost u unutrašnjost objekta ili vozila, i kroz nju se jasno vidi kada gledate iz unutrašnjosti objekta ili vozila ka spolja. Sa druge strane, kad gledate štampu na rupičastoj foliji, vidite samu reklamu ali ne i unutrašnjost objekta.

Karakteristike štampe na rupičastoj foliji za stakla

One Way Vision dolazi sa efektom nijansiranja koji pruža zaštitu od spoljašnjih uticaja, a istovremeno omogućava dovoljno sunčeve svetlosti. Moguće je štampati sliku bilo koje veličine u punom koloru, i zbog kvalitetnog završnog premaza ne bledi na suncu. Na kraju, ali ne i najmanje važno, zasićenost boja omogućava kvalitetnu i vidljivu reklamu.

Perforirana samolјeplјiva PVC folija je dizajnirana za digitalnu štampu u punoj boji i za proizvodnju grafike jednostrane vidlјivosti. Prednja strana filma je bela, dok je površina sa leplјivim slojem crna. Postavljanje se vrši sa spolјne strane stakla, dok se iz unutrašnjosti prostorije, iz putničke kabine ili sa unutrašnje pregrade stvara efekat zatamnjenog stakla.
U proseku, perforacije zauzimaju 50% ukupne površine materijala, a veličina otvora varira od 1,5 do 2 mm. Jedinstvene osobine i struktura perforiranog filma poslužile su brzom rastu njegove popularnosti kao medijuma za oglašavanje, a sa rupičasta folija kombinovana sa kvalitetnom štampom je otporna na atmosferske uticaje.

Glavne prednosti upotrebe One Way Vision štampe

Perforirani film sa ulice izgleda kao živopisna slika, dok iznutra – štampa na rupičastoj foliji za stakla je potpuno prozirna i onome ko se nalazi unutar kancelarije ili druge prostorije čini se da nema slike. Praktično, zaposleni u radnji i kancelarijski radnici mogu veoma lako videti šta se napolju dešava, dok One Way Vision štampa omogućava da sunčeva svetlost nesmetano ulazi u prostoriju. Uveče je efekat obrnut.

Pored toga što One Way Vision prenosi svu lepotu štampe, ovaj vid oglašavanja rezultira sjajnim promotivnim proizvodima i porukama koju najpre primećuje potencijalni korisnik koji hoda ili putuje gradom. Ovu vrstu štampe možete koristiti postavljenu na prozor radnje ili kancelarije, u javnom prevozu i službenim automobilima…

Što se samog lepljenja tiče, ova vrsta samolepljive folije se najlakše lepi. Stakla su u najvećem broju slučajeva ravna, a vazduh koji se istiskuje prilikom aplikacije lako izlazi kroz fabričke rupice na materijalu.

Staklene površine na autobusima, vozilima, velike staklene fasade modernih objekata – idealne su površine za ovu vrstu brendiranja i reklamiranja Vaših proizvoda i usluga!

©2023 digitalna-stampa.com Sva prava zadržana

Reclamare d.o.o. Gospodar Jovanova 44, Beograd